Er dit brand også ved at dø af kedsomhed?

Intet er som det plejer i øjeblikket, mulighederne er færre, og det er nødvendigt at tænke anderledes i alt, hvad vi foretager os. Også når det gælder aktivering af dit brand. 

 

Hos Monkfish lever vi af at være kreative, udvikle koncepter og give ideerne liv. Vi kan hjælpe med sparring og ideer til, hvorledes du kan aktivere netop dit brand, øge salget og overraske dine kunder på en anderledes og utraditionel måde.

De planer, der allerede er lagt, passer måske ikke helt til den nye verden vi lever i. Og måske skal der nu mere til, for at komme tilbage i kundernes bevidsthed: Nye måder at møde kunderne på, udforskning og afprøvning af nye alternative salgskanaler, som kan styrke dit brand, skabe salg og gøre det muligt at møde nye potentielle kunder. 


Mere end nogensinde er det vigtigt at være først med nytænkning og gode ideer. Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig og dit brand med ikke at dø af kedsomhed denne sommer.

 

Mulighederne er mange!

 

Hvis du er interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte Rikke Salling på enten 20105910 eller rs@monkfish.dk.

Monkfish

Borgergade 6, 6th fl. 1300 Copenhagen K

Danmark – CVR.: 33 76 87 37

  • Facebook Monkfish
  • Instagram Monkfish
  • LinkedIn - Monkfish

All images, ideas and material shown are the property of Monkfish and may not be used by any other party

MONKFISH Konference - Event - Messe - Eventbureau København