top of page

VIRTUELT MØDE

Hos Monkfish oplever vi, at mange af vores kunder vakler imellem, hvorvidt de skal aflyse, udsætte eller afholde allerede planlagte events. Det er selvfølgelig ganske forståeligt i disse usædvanlige og uvisse tider.

 

Hos Monkfish er vi kreative og ser masser af muligheder i tidens umuligheder. Derfor står vi til rådighed med sparring og løsninger på, hvordan man kan gentænke formatet af en planlagt event.

 

Med overskriften ”sammen – hver for sig” har Monkfish udtænkt et stærkt digitalt set-up, som indeholder masser af smarte tekniske funktioner pakket ind i et flot æstetisk look, der kan tilpasses alt efter ønsker og behov.

 

Blandt vores kunder er vi hos Monkfish kendt for at lave events, der er innovative, har et kreativt koncept, og ikke mindst har en vis æstetik. Dette er selvfølgelig noget, vi ikke går på kompromis med til trods for, at vi nu kun kan mødes virtuelt.

 

Det kan være en udfordring at skulle fastholde publikum til en virtuel event eller møde. Derfor foreslår vi også, at det faglige indhold bliver kombineret med interaktivitet og kreative indslag. 

 

Det kan eksempelvis være et spændende og relevant foredrag med efterfølgende Q&A, afstemninger, quiz, banko, teambuilding-hver for sig, koncert, madlavnings-/flødebolle-/cocktail- eller keramikkursus, hvor vi på forhånd udsender et kit til alle deltagere. 

 

Vi har en masse gode samarbejdspartnere og eksperter, der står til rådighed samt et studie, som kan transformeres efter behov.

 

At teknikken spiller er selvfølgelig altafgørende ved en digital event. Derfor tilbyder vi et system, der nemt kan integreres med sociale platforme, hjemmesider og apps. Interaktivitet i form af live chat, wordclouds, afstemninger mm. 

 

Deltagere kan bede om taletid, hvormed en ordstyrer kan gennemstille deltagere med både lyd og video fra deres egen computer/tablet eller telefon.

 

Mulighederne er mange!

 

Hvis du er interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte Rikke Salling på enten 20105910 eller rs@monkfish.dk.

Fashion pop-up samlings eventbureau københavn monkfish corporate branding brand awareness brand aktivering firmaarrangement goodiebag happening styrk dit brand
bottom of page