top of page

Til glæde for mange ikke mindst giveren selv.

Hos Monkfish mener vi, at denne tid håndteres bedst i fællesskab og med samfundssind.

Derfor tilbyder vi hjælp til at sende en fin personlig hilsen og en pakke ud til jeres medarbejdere eller kunder. Anledningerne kan være mange, men fælles for alle gælder det, at man med en betænksom gave viser sin taknemmelighed og anerkendelse af enten sine medarbejdere eller kunders betydning for virksomheden i denne udfordrende tid.

 

Vi har allerede pakket og leveret flere tusinde af forskellig slags: Påskepakker med chokolade, en helt færdig Påskefrokost-kurv, fredagsbar-kit med snacks, pynt og lækre drinks, Yoga-pose med måtte og fine produkter i, Morgenmøde-pakke til at forsøde de mange nye virtuelle møder og Forkælelseskurve til de mange savnede medarbejdere.

 

Pakkerne sammensættes helt unikt ud fra netop jeres ønsker, og hvem I vil glæde. Vi tilføjer en flot indpakning og et kort med jeres personlige hilsen ogsørger ikke mindst for udbringning. 

Hos Monkfish ser vi muligheder i tidens umuligheder, og ideen til disse pakker blev født på baggrund af ønsket om at hjælpe vores mange små leverandører i en svær tid. Det har vist sig, at pakkerne ikke alene fortsat hjælper dem, men også skaber glæde for vores crew, for os selv hos Monkfish, for de heldige modtagere, som bliver både overraskede, taknemmelige og glade. Men slet ikke mindst for gave-giverne, hvis smil ikke har været til at tage fejl af.

Mulighederne er mange!

 

Hvis du er interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte Rikke Salling på enten +4520105910 eller info@monkfish.dk

inspiration_rød.jpg
bottom of page